Ondernemingsrecht voorziet in alle aspecten van het zelfstandig ondernemen. Of het nu gaat om ondernemingsvormen, contracten of algemene voorwaarden, wel of geen personeel in dienst nemen, wel of geen huurcontract afsluiten. Zoals wij elke dag weer zien, is niets standaard of kan “even gekopieerd” worden van internet.

Om te zorgen dat de belangen van onze klanten goed gewaarborgd zijn, zijn klanten bij ons aan het goede adres!

De ondernemersrecht specialisten voor het MKB

De alsmaar wijzigende wetgeving beïnvloeden de markt, concurrentie, aandeelhouders, klanten, vergunningen, budgetten en financiële (on)mogelijkheden en noem verder maar op. Deze hebben dagelijks een grote invloed op de speelruimte als je als ondernemer hebt.

De juristen van facily LAW zijn jarenlang voor bedrijven werkzaam – zowel als interne bedrijfsjurist, alsook externe jurist/advocaat – geweest en kennen de klappen van de zweep waar een ondernemer mee te

maken heeft. Omdat wij uit het bedrijfsleven komen, herkennen wij maar al te goed de complexiteit waarmee de ondernemer te maken heeft. Daarin onderscheiden wij ons nadrukkelijk van de traditionele advocatenkantoren.

Ons team is dan ook een goede partner om zaken praktisch en binnen de juridische kaders aan te pakken. Daarom benaderen wij elk vraagstuk vanuit de ondernemer.