De crisis ligt nu achter ons. Maar helaas niet voor iedereen is de crisis ten einde. Volgens de laatste berichten worstelt nog dagelijks 1 op de 5 Nederlandse gezinnen met financiële problemen en krijgen zij de eindjes moeilijk aan elkaar geknoopt. Ook zijn er nog veel bedrijven die moeite hebben alle facturen betaald te krijgen. Helaas moet er dan wel eens naar andere maatregelen gegrepen worden. Het is echter niet altijd noodzakelijk direct met beslaglegging en rechtszaken te dreigen. Er zijn ook andere mogelijkheden.

Geldvorderingen incasseren

facily LAW ontzorgt haar klanten en biedt een totaalpakket voor incassovorderingen aan. Van aanmaningsbrief tot daadwerkelijke executie na een verkregen vonnis* en alles wat daar nog tussenin kan zitten.

Als een schuldenaar bereid is om een betalingsregeling te treffen en onze klant gaat daarmee akkoord, dan leggen wij de afspraken goed vast in een overeenkomst, waaraan iedereen is gebonden. En gaat het dan toch mis? Dan zal onze jurist/advocaat samen met de klant bepalen hoe we de zaak aanpakken.

De kosten worden (veelal) op de debiteur verhaald.

* executie van een vonnis gaat altijd via een deurwaarder. Wij zorgen voor de afwikkeling in samenwerking met de deurwaarder.